Formația arădeană Ceitrei pregătește concertul de lansare a albumului de debut

Formația arădeană Ceitrei pregătește concertul de lansare a albumului de debut

0
DISTRIBUIȚI

Formația arădeană CEITREI, care anul acesta a câștigat premiul întâi acordat de juriul festivalului Posada Rock, pregătește concertul de lansare a albumului de debut, evenimentul urmând să se desfășoare la începutul anului viitor.

Albumul nostru de debut se numește «CI3», am încercat oarecum să punem o baza de plecare a stilului nostru pe care încă îl definitivăm, dar credem că suntem pe drumul cel bun cu piesele acestea. A fost o muncă la comun, fiecare a venit cu idei de piese, un lucru interesant fiind faptul că fiecare a adus influențe din altă sfera a muzicii.


Concertul de lansare oficială a acestui disc va fi cândva la începutul anului viitor… poate chiar prin ianuarie”, ne-a declarat Sergiu Nădăban, tobarul formației.

Formația a susținut recent un concert în cadrul evenimentului Rock Only Night, desfășurat în clubul Flex din Arad, unde au mai cântat Progresiv A și B-Ton. 

Trupa arădeană a luat naștere în luna februarie a anului trecut la inițiativa lui Ciprian Mateian și Tiberiu Back. Ciprian Mateian are peste 30 de ani de activitate în domeniu și a făcut parte din trupa băimăreană BMG (Baia Mare Group). A fost membru fondator al Găștii de Acasă, grupul de prieteni muzicieni băimăreni din jurul lui Narcisa Suciu și Paula Seling, iar înainte de stabilirea sa la Arad artistul a colindat lumea întreagă în calitate de muzician profesionist pe vase de croazieră, împreună cu soția lui Lorena. Tiberiu Back și-a început cariera muzicală în 1986 la Mezzo Mix Band și a avut parte de-a lungul timpului de o serie de colaborări cu artiști cunoscuți. Sergiu Nădăban este cel mai tânăr membru al trupei, care cu patru ani în urmă a terminat Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, iar în ultimii ani a colaborat cu Gothic, Kultika, Sur Austru și Dragoș Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.