Încă un accident grav pe DN 6. Un șofer a rămas încarcerat

Încă un accident grav pe DN 6. Un șofer a rămas încarcerat

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-982282584">

Șoseaua care leagă Banatul de Oltenia, DN 6, a fost în ultima săptămână scena a numeroase accidente de circulație, soldate cu morți și răniți. Încă unul a avut loc în această dimineață, când două autotrenuri s-au ciocnit în zona localității cărășene Plugova, iar un șofer a rămas încarcerat.

ISU Caraș-Severin a intervenit de urgență cu o autospecială pentru stins incendii și un echipaj de descarcerare de la Punctul de Lucru Băile Herculane și Detașamentul de Pompieri Caransebeș, în timp ce Serviciul de Ambulanță Județean a trimis un echipaj medical.

„Șoferul unuia dintre TIR-uri a fost extras de către echipajul de descarcerare al ISU si predat echipajului SAJ în vederea acordării de îngrijiri medicale și transport la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș”, a transmis ISU Caraș-Severin.

Centrul InfoTrafic al Poliției Române a informat că circulația este blocată pe ambele sensuri pe șoseaua care leagă Caransebeșul de Băile Herculane, în zona localității Plugova, și se estimează reluarea traficului în jurul orei 11:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.