O nouă acțiune caritabilă pentru copiii la care Moș Crăciun nu ar...

O nouă acțiune caritabilă pentru copiii la care Moș Crăciun nu ar putea ajunge fără ajutorul nostru

0
DISTRIBUIȚI

Ce-ar fi iarna fără zăpadă? Ce-ar fi Crăciunul fără masa în familie, fără colinde, brad sau daruri? Cei mai puțin norocoși dintre noi nu pot răspunde la această întrebare, nici măcar din propria imaginație, căci Crăciunul este definit de aceste elemente.

Din păcate, această perioadă nu găsește pe toată lumea într-o atmosferă caldă și primitoare. Pentru mulţi copii, Crăciunul nu face decât sa le amintească cât de nedreaptă a fost viața cu ei.


Moş Crăciun are însă puterea de a le readuce un zâmbet pe chip și strălucire în ochii tuturor.

Trebuie să ne amintim că Moşul lucrează prin oameni, astfel că ești invitat să te alături echipei sale de elfi și spiriduşi în călătoria de a oferi acelor familii mai puţin norocoase un gram de bucurie şi iubire.

Asociația ELSA din Timișoara organizează a șasea ediție a evenimentului caritabil „Din suflet pentr-un suflet”, până în data de 20 decembrie 2021.

Prin această acțiune, organizatorii își propun să adune jucării, rechizite, alimente neperisabile și donații în bani pentru câteva familii nevoiașe din Timișoara, dar și din împrejurimi, pentru a le aduce puțină bucurie în perioada sărbătorilor de iarnă.

Cei care doresc și pot să doneze bani, o pot face în conturile:

Banca Transilvania: RO 28 BTRLRONCRT  0424799401 – cont LEI, reprezentant Daria Alexandra Dima, descrierea „SUFLET”.

Revolut: 0752205774, reprezentant Andrea Ochea, descrierea „SUFLET”.

De asemenea, donații se pot face și la Versus Pub (Aleea Studenților, Timișoara). Puteți dona sânge și oferi tichetele primite sau puteți dona jucării, alimente neperisabile și rechizite.

Persoane de contact, pentru detalii: Raluca Rus – telefon 0746.462.218 și Lăcrămioara Bolboacă – telefon 0775.386.786.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.