SCM Politehnica a încheiat anul cu o victorie categorică în faţa penultimei...

SCM Politehnica a încheiat anul cu o victorie categorică în faţa penultimei clasate. Alb-violeţii şi-au luat revanşa cu „U” Cluj

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica (arhivă)

SCM Politehnica nu a mai avut emoţii cu clujenii, care au produs în tur una dintre surprizele startului de sezon. Alb-violeţii, aproape de formula de bază, au dominat şi s-au impus cu penultima clasată Universitatea, scor 38-30 (20-15), dar rămân la cumpăna dintre ani pe poziţia a 12-a în Liga Zimbrilor.

În tur Univ.


Cluj, altădată un sparring partner pentru bănăţeni, s-a impus într-un meci uluitor, scor 20-19. Acum, pe Bega, echipa lui Atilla Horvath, în mare nevoie de puncte, nu a repetat erorile din urmă cu jumătate de sezon regular.

Timişorenii au condus după prima repriză cu diferenţa maximă înregistrată până atunci – de cinci goluri. Iar ecartul s-a mărit şi putea fi şi mai mare la reluare. De altfel, jocul s-a încheiat tot cu un „maxim”, cel înregistrat în partea secundă şi deci de-a lungul întregii partide – de opt goluri.

Sadoveac a revenit şi el din accidentare, dar Csog a fost principalul marcator al întâlniri.

SCM Poli (marcatori): V. Csog (9 goluri), Fenici 8, A. Cristescu 5, Năstăsie 4, Cîmpan 3, S. Ignat 3, Sadoveac 2, A. Dedu 2, Trif 1, Neamţu 1.

În urma acestei victorii alb-violeţii au acumulat 12 puncte şi au egalat la puncte echipa din Suceava, clasată pe poziţia a 11-a, şi totodată următorul adversar din campionat. Meciul direct va fi în jurul datei de 3 februarie, adică după pauza de iarnă, pe terenul celor de la CSU din Suceava. În tur bucovinenii au pierdut pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.