SCM OHMA Timişoara a ratat accederea în Final Four-ul Cupei României. Alb-violeţii...

SCM OHMA Timişoara a ratat accederea în Final Four-ul Cupei României. Alb-violeţii au cedat după pauză la Craiova

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM OHMA Timişoara a avut şansa de a încheia anul cu o calificare în Final Four-ul Cupei României, dar a irosit-o după pauza partidei 2 din sferturi cu SCMU, la Craiova. Oltenii s-au impus mai ales după un sfert 3 „zdrobitor” şi scorul final „de calificare” pentru gazde a fost 82-65 (34-33).

„Leii din Banat” au început partida din Bănie de la adăpostul celor zece puncte avantaj după duelul tur (scor 97-87).

Primele minute au decurs favorabil alb-violeţilor, care au câştigat primul sfert cu 21-17! Nici sfertul 2 nu a avut o desfăşurare rea.


La un moment dat SCM OHMA avea +6 pe tabelă, după punctele lui Olah, dar oltenii au revenit înaintea pauzei şi au intrat la cabine cu un punct în plus în meci: 34-33.

Sfert de coşmar

La reluare gazdele au pornit hotărâte să recupereze şi restul punctelor „pe minus” din prima manşă. Iar cu mai puţin de trei minute rămase din sfertul 3, SCM Craiova avea un avans de nouă puncte în meci (50-41) după coşul lui Olisemeka. Mai mult, Qualls a adus meciul la „zero” după un coş cu fault (52-42). Fază urmată imediat de un antisportiv făcut de Mocriţchi şi de care acelaşi Qualls a profitat pentru a-i duce pe alb-albaştri pe plus şi la total. Iat Wyatt a mărit ecartul la +15 în meci după o triţă. „Apoteotic” sfertul s-a încheiat cu încă trei puncte ale aceluiaşi jucător, 65-42 după un nou atac ratat de bănăţeni. Astfel că sfertul 4 părea deja o misiune imposibilă pentru elevii lui Dragan Petricev.

Totuşi, sfertul 4 a început pozitiv pentru oaspeţi, care au reuşit un parţial de 8-0. Dar Craiova, în ciuda unui tehnic la Franklin pentru un gest nesportiv, a repus rapid punctele pierdute pe tabelă în această perioadă şi a abordat ultimele trei minute de la +19. Deşi s-au mai apropiat la cinci puncte pe final, timpul s-a scurs în favoarea „juveţilor”.

Pentru SCM OHMA Timişoara urmează curând un nou meci de campionat. Pe 4 ianuarie, de la ora 17.00 (transmis de Digisport) joacă pe terenul Rapidului în Liga Naţională. Bucureştenii pe penultimul loc, 15, cu doar trei victorii, în timp ce bănăţenii au un record de şase victorii şi şase înfrângeri până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.