SCM OHMA Timişoara a pierdut primul duel din „tripla” de pe final...

SCM OHMA Timişoara a pierdut primul duel din „tripla” de pe final de an cu SCMU Craiova

0
DISTRIBUIȚI
Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a fost depăşită în această seară, pe teren propriu, de formaţia olteană după o primă parte mai slabă.


SCMU Craiova s-a impus cu 82-76 dup ce a avut 21 de puncte avantaj la pauză! Cele două se vor mai întâlni de două ori în 2021.

La jocul de azi, dar şi la următorul dintre cele două, cel de joi, ora 17.30, în Cupă, spectatorii pot dona la sală în contul Acţiunii de Crăciun organizată de Druckeria.

Primul sfert din jocul de campionat s-a încheiat cu un avantaj remontabil, de cinci puncte pentru vizitatori (18-13), dar în sfertul secund timişorenii au fost depăşiţi categoric. Misiunea era aproape imposibilă în timpul rămas. Sfertul al treilea s-a reluat de 26-47 şi nici înaintea ultimei pătrimi nu puteau exista motive de optimis, în condiţiile în care a fost recuperat doar un punct. Ultimele zece minute au fost câştigate de gazde, clar (29-15).

Troy Franklin jr. a fost coşgheterul partidei, cu 23 de puncte, un punct mai mult decât Darrion Strong, principalul realizator al alb-violeţilor. Ceilalţi marcatori ai „leilor” au fost: Olah (15 pt.), Lilov 12, Mirkovic 9, Lazar 5, Mocriţchi 5, Gajic 4, Vlahovic 4.

Pe lângă meciul de joi, prima manşă din sferturile Cupei, cele două SCM-uri se mai întâlnesc o dată până de Revelion, în returul de la Craiova, joc programat pe 29 decembrie, de la ora (17.00). Ambele jocuri din Cupa României sunt televizate (Digisport):

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.