Autoritățile în alertă – copil de 9 ani dispărut. Dacă îl vezi,...

Autoritățile în alertă – copil de 9 ani dispărut. Dacă îl vezi, sună la 112 UPDATE Unde a fost găsit

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii sunt în alertă după ce, în această seară, au fost anunțați de dispariția unui copil, în vârstă de 9 ani. Mama acestuia a sesizat, în această seară, la ora 21.30,  Poliția Oravița, faptul că Aciobăniței Pătru Mario, în vârstă de 9 ani, a plecat, în jurul orei 09.00, de la o stână situată între Oravița și Brădișoru de Jos și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,20 m, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri, față ovală, constituție atletică.

Polițiștii din Caraș Severin, imediat după sesizare, au demarat căutări și verificări pe raza orașului Oravița și a localităților învecinate, în vederea depistării cât mai rapide a minorului.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

UPDATE Poliția Caraș Severin a anunțat că ”în urmă cu puțin timp, minorul a fost găsit de polițiști, pe raza orașului Oravița.


În acest moment, acesta se află în custodia poliției, urmând a fi prezentat cadrelor medicale pentru examinarea stării de sănătate a acestuia. Din punct de vedere vizual, acesta nu pare să fi suferit vătămări corporale, având o stare generală bună, nefiind victima niciunei infracțiuni. În cauză urmează a fi informați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor. Polițiștii continuă verificările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și circumstanțelor care au condus la plecarea minorului de la domiciliu, precum și a împrejurărilor în care s-a aflat pe tot parcursul perioadei în care a fost plecat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.