CSM Lugoj păstrează şanse la o semifinală europeană. Voleibalistele bănăţence au pierdut...

CSM Lugoj păstrează şanse la o semifinală europeană. Voleibalistele bănăţence au pierdut la limită în Turcia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj – volei / Facebook

CSM Lugoj, performera bănăţeană din acest sezon al cupelor europene, a cedat la limită în turul sfertului de finală din Cupa Challenge cu Aydin BBSK.


Scorul primei manşe a fost 3-2 pentru gruparea din sud-vestul Turciei.

Au fost câteva „peripeţii” înaintea acestui duel, un „sfert” care reprezintă deja cea mai bună performanţă din istoria grupării de pe Timiş. Din cauza zăpezii oficialii de joc desemnaţi iniţial pentru această partidă nu au putut ajunge la meci, astfel că întâlnirea a fost arbitrată de doi localnici turci: Saadettin Deneri şi Arzu Uzatoz. Mai mult, gazdele nu au transmis jocul în format video.

Timişencele şi-au văzut de treabă şi au câştigat primul set, dramatic, cu 28-26! Următoarele două au aparţinut însă gazdelor, care s-au impus de fiecare dată la -16. Meciul a rămas palpitant căci lugojencele au făcut 2-2 la seturi după încă un set foarte disputat (25-22 pentru CSM). În decisiv echipa din Aydin a condus cu 8-6 şi 12-9 şi şi-au apropiat o victorie la limită cu 15-10.

Returul din sala „Ioan Kunst Ghermănescu” e programat marţi, 1 februarie, aşadar o partidă cu calificarea pe masă, un posibil „careu” continental istoric pentru voleiul din Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.