Deszăpezire cu patru utilaje în Timișoara

Deszăpezire cu patru utilaje în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Firma Brantner, care se ocupă cu deszăpezirea în Timișoara, a trimis patru utilaje pe teren în cursul nopții trecute.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, începând cu ora 3, firma a intervenit cu patru utilaje, pe arterele de intrare și ieșire din oraș, pe poduri, splaiuri și pasaje. S-a folosit o cantitate de 23 de tone de sare.


S-a intervenit dimineață și manual pe trotuare și în stațiile societății de transport public.

Municipalitatea reamintește că toți locatarii și instituțiile publice, firmele, persoanele juridice și asociațiile de proprietari au obligația de a îndepărta zăpada și gheața de pe trotuarele din fața imobilelor și a clădirilor în care locuiesc sau își desfășoară activitatea, imediat după ninsoare.

Aceștia au obligația și de a curăța rigolele din fața caselor sau magazinelor și de a îndepărta zăpada și gheața (țurțurii) de pe acoperișurile imobilelor, de pe burlane sau de atenționare a pietonilor asupra pericolului prin marcarea corespunzătoare a perimetrului expus.

Neîndeplinirea obligațiilor amintite mai sus se amendează.

Pentru a sesiza orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe teritoriul orașului, timișorenii au la dispoziție numerele de telefon: 0737.770.527, 0356/401051, 0356/401052, 0356/918, dispecerate SC Brantner Servicii Ecologice SRL, disponibile non-stop.

De asemenea, problemele se pot anunța prin Biroul Salubrizare din cadrul primăriei, sunând la numărul de telefon 0256/408335 sau direct pe site-ul municipalității www.primariatm.ro, la secțiunea Sesizări/Străzi și trotuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.