Formația timișoreană The Different Class a lansat videoclipul piesei „Ping Pong”, care...

Formația timișoreană The Different Class a lansat videoclipul piesei „Ping Pong”, care anunță un nou album

0
DISTRIBUIȚI
The Different Class Foto: Petru Cojocaru

Trupa timișoreană The Different Class a lansat videoclipul „Ping Pong“, primul single extras de pe viitorul material discografic, „Skins”, care urmează să fie lansat în data de 18 februarie.

Anul trecut, trupa a lansat sesiunea acustică filmată „Live in the Eden Garden” pe YouTube și pe toate platformele de streaming. „Este un concert în afara legilor timpului, un film care te poartă într-un carusel emoțional, sărind de la un subiect la altul, abordând într-un mod deosebit de deschis tipurile de iubire existente și consecințele în deciziile dragostei, infatuării și pasiunii obsedante.


Suntem super încântați să vă aducem «Live in the Eden Garden» și pe toate platformele de streaming! Și noi la rândul nostru ascultăm muzică prin streaming și ne dorim ca și voi să puteți să ne ascultați și să ne cunoașteți cât mai bine, cât mai ușor posibil. Dacă va place și va facem să simtiti ceva, ne puteți susține prin a cumpăra muzica noastră direct de pe Bandcamp”, au transmis membrii formației.

The Different Class este o formație care a luat naștere în 2013 și e o fuziune de riffuri explozive cu sonorități cinematice îmbrăcate în culorile instinctelor primare. Fuziunea se reflectă atât în aranjamente cât și în paleta sonică a trupei. Videoclipul noului single care a fost filmat în orașul olandez Eindhoven a fost realizat de Bianca Paul, iar în prezent componența formației este Cris Paul – voce și chitară, Seian Scorobete – bas și Julia Kocis – tobe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.