Mai mulți angajați ai DSP Timiș au donat sânge. Ce vor face...

Mai mulți angajați ai DSP Timiș au donat sânge. Ce vor face cu bonurile de masă

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1724623026">

O parte din colectivul Direcției de Sănătate Publică Timiș a donat sânge, azi, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Timișoara.

Tichetele valorice vor fi folosite pentru a achiziționa alimente destinate unei familii cu nouă copii care are nevoie de ajutor, din Timișoara.

„Vă îndemnăm să faceți un bine cât de mic ori de câte ori vi se ivește ocazia. Vă reamintim condițiile necesare pentru a deveni donator de sânge: vârsta cuprinsă în intervalul 18-60 ani; greutate peste 50 kg; puls regulat, 60 – 100 bătăi/minut; tensiune arterială sistolică între 100 şi 180 mmHg; să nu fi suferit în ultimele 6 luni intervenţii chirurgicale; femeile să nu fie: însărcinate, în perioada de lăuzie, în perioada menstruală; să nu fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu cel puţin 48 de ore înaintea donării și să nu fie sub tratament pentru diferite afecțiuni: hipertensiune, boli de inimă, boli renale, boli psihice, boli hepatice, boli endocrine. Mai multe detalii găsiți la adresa http://www.ctstimisoara.ro/”, au transmis reprezentanții DSP Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.