Premierul Nicolae Ciucă, întâlnire cu Dacian Cioloș și reprezentanții primarilor USR. Fritz:...

Premierul Nicolae Ciucă, întâlnire cu Dacian Cioloș și reprezentanții primarilor USR. Fritz: „Mai multă transparență și echitate în alocarea banilor de la bugetul central”

0
DISTRIBUIȚI

Prim-ministrul Nicolae Ciucă (PNL) a avut astăzi o întâlnire cu mai mulți reprezentanți ai USR, în frunte cu președintele partidului, Dacian Cioloș.

„Premierul Nicolae Ciucă s-a angajat astăzi, în fața noastră, a reprezentanților celor 41 de primari USR și a președintelui partidului, Dacian Cioloș, că va asigura mai multă transparență și echitate în alocarea banilor de la bugetul central.


Împreună cu colegul meu, primarul USR de Dumbrăvița Horia Bugarin și primarii sectorului 2 din București, Radu Mihai, Bacăului, Lucian Stanciu-Viziteu, al Smârdanului, Silviu Zinică, și al comunei sibiene Micăsasa, Timotei Păcurar, i-am prezentat domnului prim-ministru cererile din partea comunităților pe care le administrăm. Prima a fost chiar aceasta aceasta, a transparenței și echității distribuirii bugetului public pentru că menirea lui este să finanțeze dezvoltarea comunităților, nu a partidelor politice, iar cele două principii stau la baza unui contract social într-o țară civilizată. În același sens, i-am propus premierului includerea unor reprezentanți ai administrației USR în grupurile de lucru din ministere pentru elaborarea și adoptarea unor criterii metodologice clare și predictibile pentru proiectele finanțabile din bani publici. Apreciez, și eu și cu siguranță și timișorenii, dorința de colaborare a prim-ministrului în beneficiul comunităților noastre”, a transmis Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Sursa foto: Facebook / Dominic Fritz

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.