Mașină spulberată de tren în vestul țării, o tânără a murit UPDATE...

Mașină spulberată de tren în vestul țării, o tânără a murit UPDATE Trenuri blocate în urma accidentului FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-723836757">

Grav accident în această după-amiază în apropiere de DN 79, în zona localității arădene Nadab. O femeie în vârstă de 22 de nai a murit după ce mașina pe care o conducea a fost izbită de trenul de călători care circulă între Timișoara și Oradea.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului Arad (descarcerare grea și un echipaj SMURD), două echipaje de stingere, un modul descarcerare și un echipaj SMURD de tip B de la Gărzile de Intervenție Chișinău Criș și Ineu.

Tânăra a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii și, din nefericire, echipajele de urgență nu au mai avut ce să facă, fiind declarat decesul.

„În această după-masă, în jurul orei 16:00, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar în localitatea Nădab, județul Arad. Din cercetări a reieșit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism pe DN 79, a intrat în coliziune cu un tren regional care se deplasa dinspre Timișoara spre Oradea. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului care se afla singură în vehicul. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

UPDATE Trei trenuri sunt blocate în stații deoarece anchetatorii fac verificări la locul producerii accidentului.

„R 3474 Arad – Chișineu Criș, care staţionează în Șimand de la ora 16:36; IR 1533 Timișoara Nord – Satu Mare, care staţionează în Șimand de la ora 17:38; R 3116 Oradea – Timișoara Nord, care staționează în Nădab de la ora 17:34”, au transmis reprezentanții CFR.

Cei de la compania feroviară mai spun că toate trenurile staționate temporar sunt alimentate cu energie electrică și căldură.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.