Ripensia a oficializat transferul unui străin. Noul sosit, sfătuit de un jucător...

Ripensia a oficializat transferul unui străin. Noul sosit, sfătuit de un jucător de la Craiova înainte de a semna

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia Timişoara a anunţat azi primul transfer al clubului în noul an, dacă exceptăm revenirile din împrumut ale lui Dobre şi T.


Călin. E vorba de sârbo-croatul Nebojša Ivančević, jucător de profil ofensiv în banda stângă care a fost prezent şi la reunirea roş-galbenilor. Acesta s-a consultat cu un jucător sârb de la FCU Craiova înainte de a veni pe Bega.

Ivancevic (27 ani) a semnat până în vară cu drept de prelungire pe încă un sezon. Acesta a evoluat în sezonul trecut la secund divizionara slovenă NK Drava Ptuj, unde a marcat un gol în opt apariţii. De formaţia ex-iugoslavă s-a despărţit din motive financiare. În cariera sa jucătorul născut la Gospic a mai evoluat pentru Radnicki Nova Pazova, Montana (Bulgaria), Indjija, Radnicki 1923 Kragujevac, Buducnost Dobanovci şi OFK Backa Palanka.

„Este o nouă provocare pentru mine, după o perioadă nu tocmai plăcută la ultima mea echipă. Vreau să ofer maximum Ripensiei, să îndeplinim împreună obiectivul pe care și l-a propus clubul, acela de a încheia campionatul în primele 10 locuri.  Știu că este un fotbal bun în România, înainte să vin aici am vorbit cu Marko Gajic, cel care activează la FCU Craiova. Primele impresii sunt bune: îmi place Timișoara și îmi place cum se lucrează la Ripensia”, a declarat Nebojša Ivančević.

Pe lângă Ivancevic, Tudor Călin şi Ştefan Dobre, o noutate la reunire faţă de lotul din toamnă a fost şi juniorul Ianis Mihart, de la CFR Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.