SCM Timişoara are două cazuri de Covid şi echipa de baschet intră...

SCM Timişoara are două cazuri de Covid şi echipa de baschet intră în carantină. Următorul meci a fost deja amânat

0
DISTRIBUIȚI
FOTO: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

„Negativi” înaintea deplasării de ieri din Harghita, cei de la SCM OHMA Timişoara se văd acum într-o situaţie delicată. Două cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost anunţate la echipă, fără a se specifica numele jucătorilor în cauză, însă e cert că e vorba de nume implicate în partida cu Miercurea Ciuc (scor 63-72), fapt pentru care toţi baschetbaliştii alb-violeţi vor trebui să intre în carantină.

Următorul duel din campionat trebuia să aibă loc peste trei zile, acasă cu CSO Voluntari, însă la solicitarea SCM-ului, federaţia a acceptat anularea şi reprogramarea întâlntirii la o dată care va fi stabilită ulterior.

În acest moment, așteptăm finalizarea anchetei DSP pentru a ști dacă alb-violeţii de sub panou pot disputa partida de sâmbătă, 22 ianuarie, din deplasare, cu FC Argeş”, se mai arată în comunicatul clubului. 

Interesant e că înaintea partidei de la Miercurea Ciuc s-a anunţat că toţi jucătorii au avut teste negative.


Şi anul trecut au apărut infectări la sportivi după deplasări lungi iar echipa de fotbal Politehnica a avut probleme sezonul trecut tot după un meci în reşedinţa Harghitei. Baschetbaliştii au pierdut surprinzător ieri în Harghita, ţinând cont că gazdele se aflau pe ultimul loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.