Eşec surprinzător: SCM OHMA Timişoara a pierdut pe terenul codaşei din Miercurea...

Eşec surprinzător: SCM OHMA Timişoara a pierdut pe terenul codaşei din Miercurea Ciuc

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a cedat în această seară pe parchetul ultimei clasate din Liga Naţională. Cel puţin temporar, CSM VSKC Miercurea Ciuc a scăpat de locul 16 după ce a trecut în mod neaşteptat de „Leii din Banat” cu 72-63.

Antrenorul Dragan Petricevic a încercat să-şi motiveze jucătorii înaintea duelului din Harghita cu „lanterna”, dar „leii” au avut din nou probleme cu o formaţie aflată la capătul „greşit” al clasamentului după ce a mai pierdut în acest sezon şi la Galaţi.

Primul sfert a fost încheiat sub semnul echilibrului: 17-17.


A urmat însă o pătrime în care gazdele au pus şapte puncte diferenţă între ei şi alb-violeţi înainte de pauză! Sfertul 3 s-a reluat de la 36-29 în favoarea harghitenilor, care s-au impus şi pe acest segment (19-14). De la o diferenţă de 12 puncte oaspeţii au încercat să recupereze în van însă pe final.

Nikola Gajic a fost coşgheterul partidei, cu 22 de puncte. Branislav Vujadinovic (19 puncte) a fost principalul realizator al amfitrionilor. Ceilalţi marcatori ai lui SCM OHMA Timişoara au fost: Mirkovic 12 puncte, Lilov 9, Komatina 6, Lazar 6, Vlahovic 4, E. Petrescu 2, Olah 1 şi Schipor 1.

În urma acestui eşec timişorenii au un record de şapte victorii şi şapte eşecuri în sezonul în curs. Pentru ciucani a fost abia a treia victorie stagională. Peste doar patru zile, de la ora 17.15 (Digi), SCM OHMA are meci greu acasă, cu Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.