George Simion despre descinderea în forță de la Primăria Timișoara: „Am vrut...

George Simion despre descinderea în forță de la Primăria Timișoara: „Am vrut să arătăm faptul că acest primar nu primește oameni în audiență”

1
DISTRIBUIȚI

Liderul AUR George Simion a reacționat la acuzațiile lui Dominic Fritz dupa descinderea zgomotoasă de astăzi de la Primăria Timișoara. Vă reamintim că mai mulți reprezentanți AUR, în frunte cu George Simion, dar și cu Florin Măneanu, liderul Noua Dreaptă Mehedinți, au intrat astăzi în sediul primăriei, solicitând la un volum ridicat audiențe și scandând „ieși afară javră ordinară” sau „rușine să vă fie” la adresa primarului pe care îl consideră „parașutat aici din niciunde” și un om care „ocupă ilegal funcția de primar”.

George Simion consideră că el și cei care-l însoțeau nu au forțat intrarea în Primăria Timișoara, așa cum a fost relatat evenimentul în presă.


„Noi n-am intrat cu forța. Noi am intrat în instituție, polițistul ne-a îndrumat mai departe și am vrut să arătăm faptul că acest primar nu primește oameni în audiență. Polițistul de la intrare a dat mâna cu mine. Primarul și viceprimarul nu mai primesc audiențe. Am fost cu domnul Ioan Bînciu, cu siguranță-l cunoașteți, e o figură marcantă a Revoluției. Nu l-a primit domnul Fritz și am dat un exemplu. Iar domnul primar a spus că noi am venit cu oameni aduși cu autocarul, iar 95% dintre cei care erau în spatele meu, pe mulți nu-i știam, erau timișoreni”, a spus George Simion.

„Acum, eu o să merg la București, nu știu când mai ajung la Timișoara, dar aveți un primar care a promis transparență și nu livrează lucrul ăsta. Noi asta am vrut să arătăm, că nu are cum să ne primească primarul în audiență, că nu are zile de audiență. Și cum nu ne primește pe noi, eu fiind demnitar al statului român, având dreptul să cer întâlniri la toate instituțiile publice, nu-i primește nici pe cetățenii Timișoarei”, a mai spus liderul AUR.

1 COMENTARIU

  1. Orice conducător de instituție este obligat să aibă program de audiențe. Fritz nu respectă legea.
    Fritz a mărit impozitele, taxele, prețul la căldură, bilete de tramvai etc iar Simion a ajutat cetățenii Timișoarei să obțină audiențe la Fritz, audiențe pe care Fritz, în mod ilegal, nu le acordă. În acestă situație, noi timișorenii cu cine să ținem??!! ?
    Simion nu a intrat cu forța în primărie, care oricum e un loc public. Nu mai dezinformați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.