Tragedie în fotbalul bănățean. Jucător de doar 19 de ani, mort într-un...

Tragedie în fotbalul bănățean. Jucător de doar 19 de ani, mort într-un accident rutier

0
DISTRIBUIȚI

Marijan Marić, jucător de fotbal în vârstă de doar 19 de ani, a murit în urma unui accident de circulație petrecut în Serbia în această dimineață.

„Nu ne găsim cuvintele… Marijan Marić, jucătorul Ripensiei, împrumutat la CS Dumbrăvița, a plecat dintre noi astăzi, în urma unui tragic accident de circulație.


În aceste momente teribile, gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată. Sincere condoleanțe! Odihnește-te în pace, drag prieten!”, a transmis clubul Ripensia Timișoara.

Marijan Marić, născut în Serbia, la Vrşeţ, a ajuns în Timișoara la LPS Banatul, de unde a ajuns în Liga 2 la Ripensia, iar în prezent era împrumutat la CSC Dumbrăvița (Liga 3).

UPDATE Reacţie oficială şi din partea clubului CSC Dumbrăviţa, unde tânărul fundaş dreapta era împrumutat. Acesta a jucat 12 meciuri şi a marcat două goluri în prima parte a sezonului de Liga 3 pentru formaţia clasată pe 4 în Seria 8 iar antrenorul Cosmin Stan chiar îşi exprimase recent aprecierea pentru el.

„Mi s-au tăiat picioarele când am aflat. Suntem pur și simplu consternați. Nici nu vreau să-mi imaginez ce atmosferă va fi în vestiar, la reunire, pentru că în aceste condiții, numai de fotbal nu ne arde”, a spus Cosmin Stan, antrenorul alb-verzilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.