Alin Nica, dezamăgit de modul în care s-a lucrat pe șoseaua dintre...

Alin Nica, dezamăgit de modul în care s-a lucrat pe șoseaua dintre Sânmartinu Sârbesc și Sânmartinu Maghiar

0
DISTRIBUIȚI

Liderul administrației județene a transmis că instituția pe care o conduce are toleranță zero față de lucrări realizate necorespunzător.

Alin Nica a verificat, marți, stadiul în care se află drumul ce leagă localitatea Sânmartinu Sârbesc de Sânmartinu Maghiar, lucrare nerecepționată pentru care a solicitat refacerea stratului de asfalt.

„Pe 2,2 km din cei cinci kilometri avuți în vedere, s-a refăcut lucrarea așa cum am cerut. S-a turnat strat de legătură, însă peste acesta, este nevoie de asfalt – strat uzură.

Am atras atenția și asupra kilometrilor rămași, nu pot rămâne așa cum se prezintă acum. Sunt necesare remedieri punctuale pe traseu, adică aplicare de tratament bituminos înainte de uniformizarea prin stratul de uzură.

Încă de la începutul mandatului am subliniat că cer seriozitate din partea constructorilor. Vremea lui „merge și așa s-a dus”.


Suntem atenți la recepțiile lucrărilor și la standardele la care se lucrează, iar acele firme care nu țin pasul cu exigențele, vor suporta consecințele legale”, a transmis președintele CJT, Alin Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.