Casa din oraș începe să fie un vis tot mai greu de...

Casa din oraș începe să fie un vis tot mai greu de atins. Ce alternativă propune RPC

0
DISTRIBUIȚI

Prețurile în domeniul rezidențial cresc vertiginos iar în oraș este tot mai greu să-ți găsești o locuință pe măsura dorințelor. Există o alternativă care devine tot mai atractivă: casa visată, la preț pe măsura bugetului, cu utilități și facilități de top, departe de noxe, aglomerație, gălăgie și agitație, dar totuși suficient de aproape de oraș.

O companie cu experiență în domeniu știe exact trendurile dar și cum să-i mulțumească pe beneficiarii care nu reușesc să se încadreze în clasicele oferte rezidențiale urbane și periurbane. Aici RPC Group face net diferența și dovedește că gândește proiectele dincolo strict de business, oferind alternative pentru cei care își doresc să evadeze din tumultul citadin sau pentru cei care nu-și permit financiar o casă în oraș.

Proiectul NEW LIMIT RESIDENCE din localitatea Covaci este o propunere foarte tentantă din multe puncte de vedere.


Cele 24 de locuințe tip duplex, cu o suprafață utilă de 110 mp și cu teren între 350 și 450 mp, sunt aspectuaoase și generoase ca spațiu. Casele, construite pe două niveluri, beneficiază de o compartimentare cu hol, trei dormitoare, living, două băi, bucătărie, un loc pentru depozitare sau dressing, terasă și o curte spațioasă.

Prețurile sunt cuprinse între 135.000 Euro și 145.000 Euro, în funcție de suprafața de teren aferentă. În acest moment, casele se află în etapa finală de amenajare, astfel că beneficiarii s-ar putea muta în scurt timp.

Complexul rezidențial de la Covaci este perfect pentru familii din câteva motive foarte simple: spațiu interior generos în care să poată exista loc pentru copii, intimitate pentru părinți, zonă de relaxare pentru întreaga familie, spațiu exterior pentru activități de grădinărit, loc de joacă pentru copii, aer curat și liniște, oportunitatea de a evada cu bicicleta sau pur și simplu la plimbare, fără stresul unui trafic intens de mașini, fără poluare și fără zgomot.

Casa de la Covaci poate fi decizia bună pentru o familie care visează o viață tihnită într-o locuință adaptată nevoilor și cu avantajul unui preț fără concurență. Cei care doresc informații suplimentare pot accesa www.rpcgroup.ro sau pot apela 0722379545 sau 0743 282 864.