Diaconu atac la administrația Fritz pe tema bugetului local: ”În primăria de...

Diaconu atac la administrația Fritz pe tema bugetului local: ”În primăria de sticlă îl vom trece pe repede înainte, fără dezbateri, fără transparență?”

2
DISTRIBUIȚI
Liberalul Dan Diaconu a lansat, în această dimineață, un nou atac la adresa administrației condusă de USR-istul Dominic Fritz.


Fostul viceprimar a acuzat faptul că se apropie termenul limită pentru aprobarea bugetului local, dar consilierii locali nu au primit niciun proiect.
”Bugetul autorității publice locale se aprobă în 45 de zile de la publicarea legii bugetului de stat. Au trecut 42 de atunci. A văzut cineva vreun proiect de buget al Timișoarei? Întreb pentru un prieten ce conduce comisia de buget din Consiliul Local”, a scris Diaconu pe Facebook și s-a întrebat dacă ”în primăria de sticlă îl vom trece pe repede înainte, fără dezbateri, fără transparență?”.
Consilierul local le-a transmis că ”dacă nu știți ce să scrieți în el … e simplu … ca în fiecare an, luați proiectele din greaua moștenire, adăugați niște slogane și gata bugetul”.

2 COMENTARII

  1. membrul asta de rotary club e unul din criminalii aia care a ucis studentul cu poarta de la intrare din oras, nu? CRIMINALULE, vezi ca nu scapi nepedepsit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.