Rockul de Timișoara cucerește Bucureștiul: Dordeduh și Methadone Skies susțin un concert...

Rockul de Timișoara cucerește Bucureștiul: Dordeduh și Methadone Skies susțin un concert extraordinar în capitala României

0
DISTRIBUIȚI
Formația Dordeduh va susține un concert la București

Două formații timișorene vor susține un concert extraordinar în clubul Quantic din București, evenimentul prilejuind melomanilor care apreciează muzica rock o seară cât se poate de specială.

Dordeduh este capul de afiș al acestui eveniment . Trupa alcătuită din Edmond „Huppogrammos” Karban (voce, chitări și alte instrumente), Cristian „Sol Faur” Popescu (chitări, keyboards și alte instrumente), Andrei Jumugă (percuție, tobe, toacă) și Flavius Misarăș (bass) a revenit în atenția melomanilor anul trecut cu discul „Har“, mixat de binecunoscutul producător muzical suedez Jens Bogren, care în trecut a colaborat cu nume ca Opeth, Dimmu Borgir, Sepultura, Arch Enemy, At the Gates, Katatonia, Moonspell, Kreator, Devin Townsend sau Ihsahn.


Albumul a avut parte de recenzii favorabile în presa internațională, fiind lăudat în rândul unor reviste și site-uri de prestigiu ca „Metal Hammer” Germania, „Loudersound”, „Sonic Seducer” sau „Metal Hammer” din Marea Britanie.

Anul trecut, formația timișoreană a susținut în luna august un concert în cadrul legendarului festival Brutal Assault din Cehia, iar o zi mai târziu timișorenii au susținut un recital în cadrul festivalului Electric Castle la Cluj. Seria concertelor a continuat cu un recital în Ungaria, în cadrul festivalului Fekete Zaj, iar în luna septembrie artiștii timișoreni au fost invitați să susțină un concert în cadrul Prophecy Fest, eveniment desfășurat într-o peșteră din Germania.

Trupa Methadone Skies din Timișoara este activă din 2009 și abordează un mix eclectic de psychedelic și stoner rock/metal cu diverse influențe precum post rock, doom metal și progressive rock. După cinci albume, zeci de concerte și festivaluri în țară și în afara granițelor, Methadone Skies este mereu în căutarea unor noi tărâmuri sonice.

Concertul din București susținut de cele două formații timișorene va avea loc în data de 19 martie, iar biletele pentru acest spectacol se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.