Dosar penal pentru ultraj și tulburarea ordinii după ce George Simion l-a...

Dosar penal pentru ultraj și tulburarea ordinii după ce George Simion l-a agresat pe ministrul Energiei în Parlament

1
DISTRIBUIȚI

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație au deschis un dosar pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice după scandalul de luni din Parlament.

„În fapt, în urma materialelor de presă apărute în ziua de 7 februarie 2022, s-a reținut că numitul George Simion, deputat în Parlamentul României, în timpul ședinței Camerei Deputaților din aceeași zi s-a deplasat la tribuna plenului Camerei, în timp ce ministrul Energiei își susținea discursul la moțiunea simplă împotriva sa, agresându-l pe acesta”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Conform acestuia, marți procurorii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ședința de luni a Camerei Deputaților a fost suspendată după ce liderul AUR a întrerupt discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu.


„Hoțule”, i-a strigat Simion lui Popescu pe un ton agresiv. Replica ministrului Energiei a fost: „Ești un prost”.

1 COMENTARIU

  1. Pe fata din Caracal, care a sunat la 112 și acum poate e moartă nu au găsit-o în 3 ani, frauda de la Sectorul 1 pe care a văzut-o la TV milioane de oameni nu au probat-o de 1 an jumate, milioanele de facturi frauduloase la energie, prețul la energie din România pentru care vinovat în primul rând ministrul Popescu, sunt cazuri de mii de ori mai grave decât că Simion că l-a luat după cap pe Popescu. În aceste cazuri, mult mai grave pentru democrație PARCHETUL NU S-A AUTOSESIZAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.