Opt zboruri internaționale, reluate de pe Aeroportul Internaţional Timișoara

Opt zboruri internaționale, reluate de pe Aeroportul Internaţional Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara se va relua treptat operarea, din luna martie, a opt rute externe care au fost sistate în perioada pandemiei.

Este vorba despre zboruri către Barcelona, Valencia, Bologna, Veneția-Treviso, Frankfurt Hahn, Karlsruhe/Baden-Baden, Bari și Stuttgart. De asemenea, pentru alte zece destinații externe deja operate va crește numărul de curse săptămânale: Munchen, Frankfurt, Milano-Bergamo, Londra-Luton, Memmingen, Paris, Roma, Dortmund, Bruxelles și Madrid.

Pe plan intern, din 27 martie compania Ryanair va opera zilnic ruta Timișoara – București, în timp ce compania Tarom va adăuga câteva zboruri suplimentare față de cele operate în prezent.

„Aducem mai multe veşti bune celor care preferă să călătorească pe calea aerului. Este o revenire de forță pentru Aeroportul Timișoara, după perioada complicată de pandemie. Suntem foarte optimiști și credem că în scurt timp vom reveni la normalitate și ne vom apropia de traficul pe care l-am înregistrat înainte de pandemie.


Am reușit reluarea rutelor suspendate, creșterea frecvențele de zbor și prezentarea unor rute noi ce vor fi anunțate în scurt timp”, a transmis Daniel Stamatovici, director general al Aeroportul Internaţional Timișoara „Traian Vuia”.

Destinația Munchen are o creștere de la opt curse la 14 pe săptămână, Londra de la patru la șapte și Milano-Bergamo de la șase la 11 curse pe săptămână.

Cei interesați de programul zborurilor de pe Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia”  pot consulta www.aerotim.ro sau site-urile operatorilor aerieni pentru a afla toate detaliile referitoare la destinații și orarul de zbor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.