Primăria Timișoara caută recenzori. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească și...

Primăria Timișoara caută recenzori. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească și cu cât sunt plătiți

0
DISTRIBUIȚI

Recensământul populației și locuințelor din România va avea loc în curând, cei interesați având posibilitatea să devină recenzori.

O nouă numărătoare a cetățenilor români urmează să aibă loc în perioada martie – iulie 2022. Cetăţenii români îşi vor putea completa online formularele de recenzare, urmând ca aceia care nu au făcut acest lucru să fie recenzaţi după modelul clasic, prin interviuri faţă în faţă.

Persoanele salariate care se auto-recenzează prin intermediul internetului au dreptul la o zi liberă, plătită, în scopul încurajării utilizării cu predilecţie a acestei metode. Refuzul de a participa la recensământ se sancţionează cu amendă.

Recensământul este obligatoriu pentru persoanele cu cetăţenie română, străină sau fără cetăţenie, cu reşedinţa obişnuită în România şi pentru persoanele cu cetăţenie română, cu domiciliul în România, dar cu reşedinţa în altă ţară pentru o perioadă mai mică de 12 luni.

Pentru realizarea activităților aferente recensământului populației și locuințelor, Primăria Timișoara angajează 25 de recenzori care asigură colectarea datelor Recensământului populaţiei şi locuinţelor din oraș.


Vor fi recrutate 50 de persoane, din care 25 de persoane vor avea calitate de recenzori (autorecenzarea asistată), diferenţa de 25 persoane vor fi personal de rezervă.

Înscrierile se fac până în data de 20 februarie.

După completarea formularului de înrolare și după ce cererile dumneavoastră vor fi analizate împreună cu Institutul Naţional de Statistică veți fi contactat de către Primăria Timișoara.

Condiții: vârsta minimă de 18 ani împliniți la data selecției – condiție eliminatorie; minim studii medii absolvite (diplomă absolvent liceu) – condiție eliminatorie; să nu aibă cazier judiciar – condiție eliminatorie; să dețină cunoștințe de utilizare a unei tablete; să aibă abilitatea de a comunica într-o manieră civilizată; capacitatea de a stabili contacte inter-personale, de a fi cordial, plăcut, metodic şi riguros.

Recenzorul trebuie să dispună de un telefon mobil pe care să-l utilizeze pentru comunicare, să dea dovadă de rezistenţă la stres şi lucru sub presiune.

Se va încheia un contract de prestări servicii de recenzare cu primăria pentru perioada: 14 martie-15 mai 2022.

În perioada de autorecenzare (14.03-15.05.2022) plata recenzorilor se va face în funcţie de numărul de chestionare pentru care se asigură asistența populației, chestionarul fiind compus din mai multe secțiuni cu grade de complexitate diferite, la un tarif de: 7 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea persoanei” și 3,5 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea locuinței”

Informații și formulare găsiți pe: https://recensamant.primariatm.ro/

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.