Romeo Malac, un nou mandat în fruntea AJF Timiş. Cum arată conducerea...

Romeo Malac, un nou mandat în fruntea AJF Timiş. Cum arată conducerea completă a forului judeţean

1
DISTRIBUIȚI
Foto: .www.frf-ajf.ro/timis

Aşa cum era de aşteptat, Romeo Malac a obţinut al doilea mandat la conducerea forului judeţean de fotbal. Ieri, în urma alegerilor AJF Timiş, cel care este şi administrator al arenei „Dan Păltinişanu”, închisă recent după incidentul cu nocturna, s-a impus la o diferenţă de 33 de voturi faţă de principalul „urmăritor”.

Pe 2 s-a clasat Antonio Bădescu (29 voturi) iar pe 3 „a ieşit” Gabriel Stoicovici (16 voturi). Aşadar, Malac va conduce AJF-ul şi pentru următorii patru ani. Cu această ocazie au fost aleşi şi cei trei vicepreşedinţi ai forului.


Din şapte candidaturi, primii trei au fost aleşi astfel: Ionel Poclid – 86 voturi, Ciprian Dan Trancă – 60 voturi şi Raul Constantin Ghiciulescu – 50 voturi. Cel din urmă e şi arbitru asistent şi recent a debutat în elită, într-un UTA – Clinceni, scor 2-0. Totuşi, deoarece Poclid a fost ales secretar general de către preşedinte, un loc de „vice” a prins şi Adrian Onica, al patrulea clasat, cu 33 voturi.

În ceea ce privește membrii Comitetului Executiv, au fost aleși următorii: Adrian Ianoșev – reprezentant Liga a IV-a; Marius Mureșan – reprezentant Liga a IV-a; Mihai Anghel – reprezentant Liga a IV-a; Gheorghe Potra – reprezentant Liga a V-a; Marius Poclid – reprezentant Liga a V-a; Horațiu Stoia – reprezentant Liga a V-a; Adrian Șețu – reprezentant Liga a VI-a; Vasile Popaluca – reprezentant Liga a VI-a.

Adunarea Generală Ordinară a membrilor afiliați la Asociația Județeană de Fotbal Timiș a fost organizată ieri la un hotel din Timişoara în două săli, date fiind prevederile sanitare actuale, ca de obicei în astfel de ocazii evenimentul s-a întins pe mai multe ore. „La această ședință a participat un număr de 107 reprezentanți ai membrilor afiliați din totalul de 109 (103 la începutul ședinței, 4 sosind ulterior)”, se arată pe pagina AJF Timiş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.