SCM Politehnica – mică surpriză în Cupă. Alb-violeţii au eliminat Buzăul după...

SCM Politehnica – mică surpriză în Cupă. Alb-violeţii au eliminat Buzăul după un final de joc foarte strâns

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi (arhivă)

SCM Politehnica nu merge bine în campionat, dar e neînvinsă cu HC Buzău în acest sezon.


După remiza din Liga Zimbrilor, formaţia lui Pero Milosevic a trebuit să se recunoască astăzi învinsă pe Bega, la limită, scor 22-21 pentru alb-violeţi în primul tur al Cupei României la handbal masculin.

Jucătorii lui Attila Horvath au abordat curajos partida, dar s-a văzut condusă după prima parte la trei goluri diferenţă: 10-13. Alb-violeţii, tot cu tineri mulţi, în timp ce Sadoveac şi Fenici nu s-au „înghesuit” la finalizare ca altădată, au redus rapid ecartul, ba chiar au părut că trec la cârma întâlnirii. Cu zece minute înainte de final venise rândul lui Poli să aibă +3 (20-17) după golul lui Moldovan. Dar Buzăul, în ciuda unor ratări importante, a egalat prin Barros în penultimul minut. Atacul următor a fost însă unul reuşit, deşi riscul părea foarte mare, poliştii atacând fără portar pentru superioritate. Una concretizată cu succes de Cristescu iar ultimele secunde nu au mai adus nimic nou.

SCM Poli (marcatori): Csog 7 goluri, Sadoveac 3, Bote 3, Cîmpan 3, Cristescu 3, A. Moldovan 2, S. Ignat 1, Trif 1.

SCM Poli se va duela probabil cu Steaua în turul următor, bucureştenii având meci mâine la Oradea (CSM). Echipa alb-violetă din Divizia A – CSU Politehnica, a cedat categoric la Făgăraş: 24-36.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.