Tot ce e nou în domeniul legislației muncii, într-un seminar informativ organizat...

Tot ce e nou în domeniul legislației muncii, într-un seminar informativ organizat de CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

Programul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pentru informarea agenților economici cu privire la reglementări europene și naţionale în diferite sectoare de activitate debutează în acest an cu o sesiune de informare privind legislația muncii. Aceasta este organizată în colaborare cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu și are în vedere modul de aplicare a noilor acte normative din domeniul legislației muncii, intrate în vigoare în 2022.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş și are loc în data de 16 februarie, ora 10:30.

Vor fi abordate următoarele teme: modificări ale Codului Muncii, reglementări privind securitatea și sănătatea în muncă, în mod deosebit accidentele de muncă, o nouă versiune a aplicației REVISAL, cu înregistrarea corectă în aplicație a contractelor individuale de muncă, potrivit O.U.G.


nr. 132/2020, acestea urmând a fi susținute de specialiști ai ITM Timiș.

Seminarul se va organiza pe platforma ZOOM – o platformă gratuită pentru participanți, care nu necesită crearea unui cont. Aceștia vor avea nevoie de un laptop, tabletă sau telefon, conexiune la internet și acces la cameră și microfon.

Participarea la eveniment este gratuită pentru membrii CCIAT, iar pentru cei care nu sunt membri, taxa de participare este de 150 lei + TVA.

Înregistrarea la seminar se face accesând linkul https://zoom.us/meeting/register/tJcod-qgqzstHNNHWpcdw55IT2_T0xOrzgJG. După înregistrare, participanții vor primi un e-mail de confirmare cu informații privind accesul la eveniment. Link-ul primit se accesează la data și ora seminarului. Detalii suplimentare se pot obține  la numerele de telefon 0720 042 473 sau 0372 185 285 sau la adresa de e-mail lbarbu@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.