Urmărire maraton pe câmp, cu focuri de armă, pentru capturarea unui șofer...

Urmărire maraton pe câmp, cu focuri de armă, pentru capturarea unui șofer fără permis de conducere

0
DISTRIBUIȚI

Mașina condusă de un șofer de 21 de ani nu a oprit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la semnalul agenților de la Rutieră în localitatea arădeană Vinga.

A urmat o urmărire în cadrul căreia au fost trase mai multe focuri de armă pentru a-l opri pe şofer.

„Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, şi, după mai mulți kilometri parcurși pe câmpul din localitate, autoturismul a fost oprit.


În acest sens, polițiștii au utilizat și armamanetul din dotare, fiind trase mai multe focuri în direcția pneurilor, după efectuarea somației legale. Niciun ocupant al autoturismului nu a fost rănit”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Șoferul, un tânăr de 21 de ani, din Vinga, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Testarea cu aparatul alcooltest a acestuia a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive”, au mai transmis reprezentanţii IPJ Arad.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.