„Buba dintre urechi”, noul videoclip al proiectului muzical Semafor, filmat la Timișoara

„Buba dintre urechi”, noul videoclip al proiectului muzical Semafor, filmat la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Noul proiect muzical Semafor, pus la cale de Tiberius Maczek, Cosmin Lupan (Magic Sounds) și Sorin Bocerean, a lansat videoclipul piesei „Buba dintre urechi“, regia acestuia fiind realizată de Ovidiu Dodo Moldovan (ARTonic Productions) .

„Piesa s-a născut din necesitatea criticării societății ce acordă o importanță deosebită banului, fără de care nu poate exista în forma ei actuală, formă din care facem și noi parte, «semaforii», vrem nu vrem. «Banii ne ia mințile» ar vrea să spună textul și videoclipul, acesta din urmă cuprinzând o sumă de simboluri ce, credem, nu pot fi receptate în totalitate neapărat la prima vizionare; așa că, atenție și la detalii! Ovidiu Dodo Moldovan, «vinovatul» pentru această producție video, a înțeles foarte bine ideea textului scris de Tibi Maczek, iar în urma dezbaterilor, care nu au fost neapărat simple, cei doi au căzut de-acord asupra scenariului și a ieșit ceea ce vedem.


Chiar dacă, pe-alocuri, ideea e redată extrem, mai puțin obișnuit pe plaiurile mioritice, textul și videoclipul reprezintă ceva deosebit, formând o unitate distinctă în peisaj, pe suportul muzical pe care noi îl încadrăm într-un DJ Pop/Elektro-pop. În scurt timp vom începe din nou lucrul în studio. Se fac piese noi și se refac piese imprimate anul trecut, cursul pentru viitor fiind unul firesc oricărui proiect muzical. Avem încrederea că proiectul își va găsi locul în peisaj, după o perioadă ce a fost una intensă de căutări, de dezbateri, de alegeri și renunțări”, spune Sorin Bocerean.

Arădeanul Cosmin Lupan, a lansat în ultimii ani o serie de înregistrări cu artiști din categoria celor aflăți în preferințele publicului larg sau muzicieni din categoria underground, printre aceștia numărându-se Iris, Direcția 5, Talisman, ABRA, Pacifica, Voltaj, B-ton, Hi-Q, Laguna, Calandrino, Laura Stoica, Ioan Gyuri Pascu sau Teo Peter. Sorin Bocerean a devenit cunoscut mai ales datorită faptului că a fost impresarul uneia dintre cele mai cunoscute trupe de dance din țara noastră, Genius. Fostul basist al formației timișorene Foileton a început să cocheteze cu activitatea de impresariat artistic imediat după Revoluția din 1989, fiind pentru câțiva ani impresarul formației Cargo. După fenomenalul succes înregistrat ca manager al trupei Genius, Sorin Bocerean a mai colaborat și cu alți artiști, iar anul trecut a pus bazele proiectului Semafor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.