Cel mai bine cotat arbitru român, Ovidiu Hațegan, a suferit un infarct

Cel mai bine cotat arbitru român, Ovidiu Hațegan, a suferit un infarct

0
DISTRIBUIȚI

Arbitrul arădean Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișora, unde medicii i-au montat un stent.

Ovidiu Hațegan, în vârstă de 41 de ani, de profesie medic, a simțit dureri în piept duminică, în timp ce se afla la locuința sa din Arad, după un antrenament.

A fost dus de urgență la spital, apoi transportat la Spitalul din Timișoara, unde medicii au decis să îl ducă direct în sala de operații.

Arbitrului i s-a montat un stent duminică, iar în prezent starea sa este stabilă.

„Domnul Hațegan a ajuns în cursul nopții, de urgență, adus cu ambulanța de la Arad, în stare gravă.


Noi suntem singurul institut din Vestul României care tratează infarctul miocardic acut prin mijloace intervenționale. Deoarece avem o linie de gardă care asigură permanența la laboratorul de angio-coronarografie, a fost introdus de urgență în sală, i-am făcut angiografia, am constatat că are o arteră înfundată și, în concluzie, i s-a pus un stent”, a spus Constantin Luca, managerul Institutului de Cardiologie Timișoara.

Ovidiu Hațegan, care a oficiat la centrul terenului în meciuri importante din fotbalul european și mondial, va mai rămâne câteva zile sub supravegherea medicilor din Timișoara, care vor efectua investigații suplimentare. Aceștia nu cred că mai poate fi vorba de complicații majore, însă, în acest moment, ei nu se pot pronunța asupra evoluției carierei sportive, totul depinzând de evoluția stării de sănătate și de opțiunea pacientului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.