Incursiune în lumea micilor viețuitoare, într-o expoziție inedită, la Timișoara

Incursiune în lumea micilor viețuitoare, într-o expoziție inedită, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Casa Artelor începe anul cultural 2022 cu o expoziție găzduită de Galeria Pygmalion, „Historia Naturalis – A glimpse into the study of insects and birds”, un demers artistic semnat de Laura Duduleanu, artist care și-a susținut licența și masterul în grafică la Facultatea de Arte și Design din Timișoara, obținând apoi doctoratul, și care trăiește și lucrează în Timișoara.

„Cu profunde valențe inspirate din mediul înconjurător, expoziția «Historia Naturalis – A glimpse into the study of insects and birds» propune o cronică documentaristă prin intermediul căreia universul vizibilului se lasă descoperit și apoi definit odată cu imaginea artistică.


Lucrările evidențiază reprezentările vizuale ale anumitor specimene în arealul creației artistice și analizează trei etape ale actului creator – de la simpla curiozitate, la știință și până la valoarea pur estetică – din acest demers făcând parte observațiile efectuate în domeniul entomologiei și științelor naturii”, spune artista despre propriile-i creații.

Vernisajul expoziției are loc vineri, 11 martie, de la ora 18:00, iar expoziția va sta pe simeze până în 4 aprilie. Ea poate fi vizitată după următorul program: marți, miercuri și joi între orele 11:00 și 16:00, vineri de la 11:00 la 18:00, sâmbătă între  orele 13:00 și 20:00 iar duminică de la 11:00 la 18:00.

Accesul în spațiile Casei Artelor este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARSCoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. Măsura se aplică tuturor persoanelor cu vârsta peste 12 ani. Participarea publicului este permisă până la 30% din capacitatea maximă a spațiilor, cu purtarea obligatorie a măștii de protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.