Mai mulți abonați ai Aquatim rămân temporar fără apă la robinete

Mai mulți abonați ai Aquatim rămân temporar fără apă la robinete

0
DISTRIBUIȚI

Luni, 7 martie, între orele 9 – 13, în Săcălaz se vor efectua lucrări la rețeaua de distribuție. Pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei în cartierul Florilor și la unitatea militară.

Marți, 8 martie, în intervalul orar 8 și 12, se va realiza cuplarea unor conducte pe străzile George Emil Palade și Grigore Alexandrescu din Timișoara.


Pe durata lucrării vor rămâne fără apă consumatorii de pe strada Armoniei (porțiunea dintre străzile Tudor Arghezi și Aurora), precum și careul de blocuri aflat în intersecția străzilor Armoniei, Aurora și Grigore Alexandrescu.

Tot în 8 martie, între orele 9 – 12, se va monta debitmetrul general pe sectorul-inel 3. În acel interval se va opri alimentarea cu apă în cartierul Plopi, inclusiv la fabrica Orizo și la Școala Gimnazială nr. 4.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, li se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.