Liderul PNL Timiș nu este de acord cu schimbarea lui Florin Cîțu...

Liderul PNL Timiș nu este de acord cu schimbarea lui Florin Cîțu din fruntea partidului

0
DISTRIBUIȚI

Liderii PNL care îi cer demisia lui Florin Cîțu de la președinția partidului speră „la o cale amiabilă”, respectiv o demisie a acestuia, în caz contrar va fi convocată o ședință a Consiliului Național, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea partidului.

„Noi sperăm la o cale amiabilă, adică să înțeleagă care e realitatea și să renunțe (la președinția partidului – n.r.).


Dacă nu, vom convoca un Consiliu Național pentru a tranșa situația”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PNL.

Potrivit surselor citate, Cîțu este acuzat că „a lăsat partidul de izbeliște”, dar și că face o opoziţie pe faţă în interiorul coaliţiei.

Potrivit unor surse liberale, 40 de lideri județeni îi cer demisia lui Florin Cîțu de la șefia PNL

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, a declarat, joi, pentru Pressalert.ro că această informație îi pare a fi fake news.

„Am văzut știrea, care mi se pare deplasată, ca să nu zic fake news, asta înseamnă că noi suntem singura filială care nu știm despre acest subiect, ceea ce greu de crezut. Nu cred că e nevoie acum de schimbarea conducerii, e destul de greu să schimbi președintele fără congres. Oricum, o să fie o ședință a Biroului Politic Național zilele următoare. Eu nu sunt de acord cu schimbarea conducerii pentru că ar arăta imaturitate politică să schimbi conducerea cum bate vântul și ar trebui să ne concentrăm pe livrarea către cetățeni a unor rezultate bune din partea guvernării”, ne-a spus liderul liberal Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.