Magnetical Muse revine în fața publicului: „Pentru noi perioada pandemiei a fost...

Magnetical Muse revine în fața publicului: „Pentru noi perioada pandemiei a fost una interesantă“

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Magnetical Muse revine în fața publicului local cu un concert care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, ocazie cu care muzicienii vor prezenta și câteva compoziții proprii care se vor regăsi pe albumul de debut.

Trupa care a a debutat cu doi ani în urmă cu videoclipul melodiei „Lumea pe dos” este alcătuită din Alin Dinulescu – vocal, chitară, Dana Varadi – vocal, Marian Draghia – chitară, Andrei Comșa – bas și Janos Varadi – tobe și a pronit la drum cu câțiva ani în urmă sub titulatura de Remember Band, schimbându-și numele în 2020.

Remember Band s-a format după o întâlnire de suflet (intâlnirea de 30 ani – grupul Flores), unde alături de profesorul nostru și de alți colegi am început să cântăm. Pentru că eram din generații diferite, nu ne cunoșteam chiar toți, dar am reușit să remarc vocea lui Alin Dinulescu și mi-a plăcut enorm.


Numele l-am moștenit de la grupul format cândva de Alin Dinulescu și Marius Rădmănăștean (amândoi foști membrii Flores). Marius ar fi fost în mod cert alături de noi dacă nu era deja consacrat în TVR București. Așa că el ne susține moral. În formulă de 3, adică Alin Dinulescu, Dana și Janos Varadi am participat la diverse festivaluri, evenimente și concerte în Timișoara dar și în țară. Am obținut premii și mulți fani. Am hotărât că ar fi binevenită în trupa puțină influență rock, așa că i-am invitat alături de noi pe Marian Drăghia și Andrei Comșa. Așa că, din august 2016, grupul Remember este format din cinci membri“, a povestit Dana Varadi despre nașterea Remember Band.

Concertul formației Magnetical Muse va avea loc vineri 1 aprilie, de la ora 21 la Joy Pub.

„Pentru noi perioada pandemiei a fost una interesantă din două motive, unul din ele e că a urmat după ce am lansat clipul «Lumea pe dos»… și a urmat o perioadă în care lumea chiar a fost pe dos. Așa că ne-am gândit că trebuie să avem grijă ce clip va urma, prin urmare e posibil să urmeze un clip ce va pune în valoare melodia «Iubirea din noi», ca să fie lucrurile clare… Mai în glumă, mai în serios vorbind, al doilea motiv e că situația ne-a motivat să lucrăm mai mult în studio iar rezultatul  va fi apariția primului album al trupei ce va include zece compoziții ale noastre, inclusiv cele amintite mai sus. La concertul de vineri vom cânta și piese din viitorul album dar și altele cu care am obișnuit și bucurat pe cei prezenți la concertele noastre. Ne-a fost dor de cântat cu public și abia așteptăm să ne reîntâlnim“, a transmis Marian Draghia, din partea formației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.