Politehnica se pregăteşte de un show desăvârşit la inaugurarea noului Giuleşti. Meci...

Politehnica se pregăteşte de un show desăvârşit la inaugurarea noului Giuleşti. Meci de „old boys” contra lui Lucescu şi alte surprize

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica are pauză în Liga 2, dar se pregăteşte de meciul special din weekend. Alb-violeţii deschid noul stadion al Rapidului, dar pe lângă evenimentul serii dintre formaţiile de seniori, gazdele au pregătit un întreg show la care timişorenii participă şi ei din plin.

Sâmbătă, 26 martie, încă de la ora 15.00 va începe evenimentul inaugurării. Astfel, primii care vor juca un meci propriu-zis pe noua arenă din Giuleşti vor fi în fapt juniorii sub 16 ani ale celor două cluburi. Pentru acest fapt elevii lui Cristi Gălan vor juca în campionat, play-off-ul Ligii Elitelor, mai repede, vineri la Bistriţa cu Transilvania.

Pe la ora 18.00 vor intra în scenă echipele de „old boys” ale celor două cluburi. Rapid îi are pe Dănuţ Coman, Raţ, Vlădoiu sau Pancu, dar şi bănăţenii vin pregătiţi, cu Paul Codrea, Dan Alexa, Romică Buia sau Gigel Bucur. Echipa alb-vişinie va fi supervizată de… Mircea Lucescu, în timp ce Imi Dembroschi va conduce trupa de pe Bega.

Desigur cele două echipe se întâlnesc în „main-event”, la 20.30, când Rapidul, aflat în Liga I, sub comanda lui Adrian Mutu, dau piept cu alb-violeţii lui Nicu Croitoru din „B”.


Alb-vişiniii au plecat şi în cantonament pentru a pregăti acest duel precum un meci oficial de anvergură. Ultimele două jocuri vor fi şi transmise pe Digisport 1.

„Suntem fericiţi că ne-au invitat să jucăm cu ei. O să fie o atmosferă frumoasă. O să fie şi galeria noastră şi a lor, o galerie înfrăţită. Sunt două galerii care fac atmosferă la fiecare joc. Sper să joc, pentru că la meciul cu Sibiul am avut nasul fracturat. Încă nu ştiu dacă o să pot juca 100%, dar îmi doresc foarte mult, chiar şi cu nasul rupt, pentru că atmosferă cum o să fie sâmbătă nu cred că se mai întâlneşte pe un stadion din România. Au un stadion frumos. Sper să vină cât mai mulţi din Timişoara şi să se audă galeria noastră, galeria Rapidului…”, a spus Ioan Mera, căpitanul Politehnicii.

În tribune sunt aşteptaţi şi suporterii viola în număr mare, ei având un sector dedicat într-una din noile peluze. Bilelele s-au cam epuizat pentru gazde, în timp ce timişorenii vor avea tichete în primul rând pentru poliştii din oraş care vor face deplasarea. Acestea urmând să fie vândute în shop. Înscrieri pentru deplasare se fac la numărul .

Pe lângă show-ul celor două galerii, vor exista numeroase momente artistice, pe placul microbiştilor. Subcarpaţi, Rappa şi Felicia Filip se numără printre cei care vor încânta publicul. Noul sadion e pe aceeaşi locaţie cu cel vechi, are 14.000 de locuri şi a costat aproape 70 milioane euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.