Rata de infectare cu coronavirus continuă să crească ușor în Timiș. A...

Rata de infectare cu coronavirus continuă să crească ușor în Timiș. A scăzut însă numărul focarelor

0
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 305 cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 1.425 teste efectuate (din care 718 teste rapide). Din totalul persoanelor identificate pozitiv în ultimele 24 ore la nivelul județului Timiș, 49 au vârsta sub 18 ani.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este în Timiș de 4,38 (față de 4,37 ieri, 4,34 marți și 4,32 luni). Rata de infectare înregistrează astfel a patra zi consecutivă de creștere.

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 134 de persoane confirmate sau suspecte cu COVID 19, dintre care 27 la Terapie Intensivă.


În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce înseamnă că bilanțul pe Timiș rămâne la 2.017 de morți, de la începutul pandemiei.

DSP Timiș a anunțat astăzi că șase focare sunt active și se află în supraveghere epidemiologică, între care trei secții ale Spitalului Județean Timișoara, după cum urmează:

SPITALUL JUDEȚEAN „Pius Brînzeu” TIMIȘOARA – 3 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;
SPITALUL JUDEȚEAN „Pius Brînzeu” TIMIȘOARA – 7 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;
CĂMIN PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE JIMBOLIA – 23 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;
SPITALUL JUDEȚEAN „Pius Brînzeu” TIMIȘOARA – 6 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;
CENTRUL EDUCATIV BUZIAȘ – 6 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;
CENTRUL DE RECUPERARE ȘI REABILITATE NEUROPSIHIATRICĂ PENTRU COPII TIMIȘOARA – 5 cazuri confirmate – Focar în supraveghere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.