SCM Timişoara leagă deplasările baschetbalistice de la Constanţa şi Focşani. „Leii”, încurcaţi...

SCM Timişoara leagă deplasările baschetbalistice de la Constanţa şi Focşani. „Leii”, încurcaţi de pauzele din campionat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM Timişoara revine pe parchet după o nouă pauză şi mai are de disputat cinci jocuri în martie. Antrenorul Dragan Petricevic a admis că remontarea „leilor” a fost grea în condiţiile în care după fiecare joc bun a urmat un timp fără meciuri, din cauza amânărilor. Pentru alb-violeţi urmează o perioadă departe de casă, cu primul meci sâmbătă, la malul mării, cu Athletic Constanţa.

„Sunt deplasări lungi și dificile, dar nu avem cum să le evităm. Și adversarii au de făcut drum lung când vin la Timișoara.


Jucăm cu Constanța, care este favorită certă la locul al șaselea în această ediție de campionat și apoi imediat cu Focșani, care își așteaptă șansa de a intra în play-off, una chiar destul de mare. Vom întâlni două echipe ce vor da maximum și trebuie să fim la cei mai buni parametri și să avem atitudinea potrivită pentru astfel de jocuri”, a declarat Dragan Petricevic, tehnicianul „leilor”.

Bănăţenii nu au putut să profite nici acum de moralul bun câştigat prin succesul cu Petrolul Ploieşti, căci meciul cu U-BT s-a amânat. „După fiecare victorie obținută într-o manieră bună, a urmat o pauză destul de lungă, din cauza unor amânări, așa că nici eu nu știu ce să mai gândesc și cum voi găsi echipa la ora meciului. Noi ne-am pregătit normal, dar de fiecare dată, în ultima lună și jumătate, avem situații de genul acesta: un meci bun și o pauză lungă și din nou un meci bun și o pauză lungă. Chiar și acum, după partida de la Ploiești, am avut un joc amânat”, a conchis Petricevic.

SCM OHMA Timişoara va înfrunta Athletic Neptun Constanța sâmbătă, 12 martie, de la ora 17.00, iar meciul cu Focșani e programat marți, 15 martie, la aceeași oră. Violeţii au căzut în jumătatea a doua a clasamentului deşi au 10 victorii şi opt eşecuri, asta pentru că au şi câteva meciuri în minus. Dobrogenii sunt mai sus în clasament, dar au zece victorii şi 12 înfrângeri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.