Un bărbat care a cumpărat 1.000 de litri de motorină a răsturnat...

Un bărbat care a cumpărat 1.000 de litri de motorină a răsturnat rezervorul la ieșirea din benzinărie UPDATE Stația de carburanți, amendată cu 10.000 de lei

3
DISTRIBUIȚI

O mașină care transporta un rezervor cu 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat chiar la ieșirea dintr-o stație de carburanți din Tecuci. Combustibilul fusese cumpărat de un tecucean speriat de zvonurile privind dublarea prețurilor și raționalizarea motorinei și benzinei.

Accidentul a avut loc joi în fața unei stații de carburanți din orașul Tecuci. Rezervorul care a căzut din mașină avea 1.000 de litri de motorină achiziționată de șofer.

Tot combustibilul s-a vărsat pe șosea și la fața locului au fost chemați pompierii. Aceștia s-au asigurat că în zonă nu izbucnește un incendiu și au curățat șoseaua. La fața locului, acționează o autospecială din cadrul Secției de Pompieri Tecuci.

Polițiștii și inspectorii ISU vor verifica dacă tecuceanul a respectat regulile privitoare la transportul de combustibil.

UPDATE Benzinăria în cauză a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că angajații au permis alimentarea cu motorină într-un rezervor de plastic.


Verificarea a pornit după ce rezervorul situat într-o mașină s-a răsturnat pe șosea, la ieșirea din stația de carburant.

Amenda a fost aplicată de Inspecția de prevenire din cadrul ISU Galați. Inspectorii au aplicat sancțiunea maximă deoarece, pentru acest tip de abatere, amenda este cuprinsă între 5.000 de lei și 10.000 de lei. Alimentarea cu benzină și motorină în recipiente de plastic este interzisă.

3 COMENTARII

  1. Și cei cu tomberoanele, sacii de plastic și bidoane de 2-5 l din ce aveau recipientul și în ce baza li s-a permis achiziția? TOATE statiile au sisteme DVR si se poate dovedi in ce au permis sa se achiziționeze carburant!
    Oare nu pot fi sancționați pentru asta?
    Cred ca am avut noroc ca nu s-a produs nici o tragedie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.