Spectacolele lunii aprilie pe scenele timișorene

Spectacolele lunii aprilie pe scenele timișorene

0
DISTRIBUIȚI
Leonce și Lena

Sala 2 a teatrului național timișorean găzduiește în 1 aprilie spectacolul „Rambuku”, și pe parcursul lunii, aici vor mai avea loc câte două reprezentații ale spectacolelor „Scene dintr-o căsnicie” și „Controversa de la Valladolid”, și o reprezentație a spectacolului „Prin Vis”. În sala mare a teatrului sunt programate câte două reprezentații „Zorba grecul” și „Nora. O casă cu păpuși. Partea a doua”, spectacolele  „M-am hotărât să devin prost”, „Timișoara. Capăt de linie” și „Don Juan”, iar în sala Studio „Uțu Strugari”, spectacolul „Casa de pe graniță”.

Tot în prima zi a lunii, în sala mare a teatrului maghiar „Csiky Gergely” poate fi văzută ultima premieră, „Bank”, care va avea încă trei reprezentații în aprilie, spectacolele „Dialog în întuneric”, „János Viteazul” și „Nimic”, în sala Studio vor avea loc câte trei reprezentații ale spectacolelor „Noile haine ale împăratului”, și „Doar lejer”, „Ziua poeziei maghiare” în 11 aprilie și „Buzunarul cu pâine”, iar în 28 aprilie, la Clubul Küttel, un spectacol de improvizație.

Opera timișoreană începe reprezentațiile tot în 1 aprilie, cu opereta „Văduva veselă” de Franz Lehár. În repertoriul lunii mai figurează operele „Madama Butterfly” de Giacomo Puccini, „Cavalleria rusticana” de Pietro Mascagni și „Aida” de Giuseppe Verdi, recitalul „Cânt și cuvânt în Baroc ׀׀ ”, opera comică și baletul „Gianni Schicchi/Schéhérazade” de Giacomo Puccini și Nikolai Rimski Korsakov și muscialul „Scripcarul pe acoperiș” de Jerry Bock.

Teatrul german deschide luna cu trei reprezentații ale spectacolului „Crăiasa zăpezii”, un basm pentru cei mici și cei mari, urmate de spectacolul „Katzelmacher.


Dacă n-ar fi vorba despre iubire” și de trei reprezentații ale ultimei premiere a teatrului, „Oameni. De vânzare”. Vor mai putea fi văzute două reprezentații ale spectacolului „Leonce și Lena”, iar la sfârșitul lunii, weekend-ul de teatru NIL & friends, la care participă toate trupele de teatru NIL ale liceului „Nikolaus Lenau”, prezente cu un program divers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.