Ediție specială, de Paște, a Salonului Industriei Ușoare de la Timișoara

Ediție specială, de Paște, a Salonului Industriei Ușoare de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Salonul Industriei Ușoare, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș la Centrul Regional de Afaceri Timișoara de pe bulevardul Eroilor de la Tisa nr.


22, va avea o ediție specială între 13 și 17 aprilie, dedicată sărbătorilor pascale, când, conform tradiției populare românești, se reînnoiesc veșmintele.

Peste 50 de firme din întreaga țară – producători și comercianți – vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie și diverse accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice și naturiste, parfumurile, bijuteriile din aur și argint, gablonțurile, articolele de artizanat, decorațiunile lucrate de mână sau dulciurile.

Ca la toate edițiile anterioare, târgul de produse tradiționale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de Paște. Expoziția va fi deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, iar duminică, între orele 10:00 și 18:00. Intrarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.