Străzile sparte în urma schimbării rețelelor Colterm, reabilitate. Timișorenii, rugați să nu...

Străzile sparte în urma schimbării rețelelor Colterm, reabilitate. Timișorenii, rugați să nu parcheze în anumite zone

0
DISTRIBUIȚI

În Timișoara, au fost realizate lucrări de înlocuire a rețelelor de termoficare pe 16 kilometri și se lucrează în continuare.

Prin proiectul de retehnologizare a sistemului centralizat de termoficare din oraș, la care lucrările au început anul trecut, se înlocuiesc 9 kilometri rețele termice primare (de transport) și 20 kilometri lungime rețele termice secundare (de distribuție).

Pentru a reface zonele afectate de lucrările finalizate, a început de astăzi asfaltarea străzii Traian Lalescu, pe porțiunea cuprinsă între Biblioteca Universității și intrarea în curtea Facultății de Mecanică.

Poliția Locală și firma executantă asigură măsurile necesare eliberării carosabilului pe porțiunea pe care se lucrează.

De asemenea, se vor spăla străzile din zona afectată de lucrările de termoficare, în 28 martie, între orele 8 și 12 fiind programate: strada Nicolae Labiș (între străzile Octavian Goga și Intrarea Călin Nemeș), străzile Octavian Goga, Constantin Noica și Cornel Grofșoreanu (între străzile Nicolae Labiș și Constantin Noica).

Locatarii din zonă sunt rugați să nu parcheze în aceste zone, în acest interval orar, pentru ca acțiunea de spălare să fie eficientă.

„Primăria Timișoara mizează pe înțelegerea și sprijinul timișorenilor pentru aceste acțiuni de aducere a carosabilului la o stare prin care să fie asigurate condiții optime de trafic și de curățenie.


Acțiunile vor continua și în perioada următoare”, au transmis reprezentanții instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.