Traficanți de droguri arestați preventiv după percheziții în Arad și Timiș

Traficanți de droguri arestați preventiv după percheziții în Arad și Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus marți reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a patru inculpați cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată.

Trei dintre suspecți au fost prinși în flagrant, în județul Timiș, în timp ce comercializau două kilograme de canabis contra sumei de 32.000 lei, flagrant realizat împreună cu ofițerii de poliție din cadrul SCCO Arad.

„Activitatea a fost continuată prin punerea în aplicare a șapte mandate de percheziție domiciliară în județele Arad și Timiș, fiind descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării cantitățile de 168,32 grame canabis și 50 de grame de seminţe de canabis, un cântar electronic folosit în activitatea infracţională și suma de 1.300 lei.


În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 14 februarie – 15 martie, cei patru inculpați au comercializat cantitatea totală de aproximativ 2,307 kilograme de canabis, activitate desfășurată pe raza a două localități din județele Arad și Timiș”, a transmis DIICOT.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul SCCO Arad, BCCO Timișoara, IPJ Arad şi jandarmilor din cadrul IJJ Arad. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale.

În cursul zilei de ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a doi dintre inculpații cercetați în cauză. Față de ceilalți doi inculpați, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.