Bărbatul dat dispărut înainte de Paști a fost găsit mort într-o râpă

Bărbatul dat dispărut înainte de Paști a fost găsit mort într-o râpă

0
DISTRIBUIȚI

Bărbatul în vârstă de 64 de ani, care a fost dat dispărut chiar înainte de Paști, în data de 23 aprilie, la Reșița, a fost găsit decedat.


Tragedia s-a produs în urma unui accident de circulație, iar descoperirea a fost făcută târziu pentru că mașina căzuse într-o râpă, fiind greu de reperat.

„Astăzi, în urma căutărilor organizate în mai multe locații de pe raza județului, polițiștii au identitificat pe DN 58, între localitățile Carașova și Anina, în afara părții carosabile, într-o râpă (zonă greu accesibilă, cu o diferență de nivel de aproximativ 8 metri) autoturismul precum și corpul bărbatului de 64 de ani, declarat dispărut. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că autoturismul se deplasa din direcția Anina către Reșița, ar fi părăsit partea carosabilă prin stânga sensului de mers, conducătorul auto fiind proiectat în afara habitaclului”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.