CFR Timişoara a ieşit din cursa pentru titlu după al doilea meci...

CFR Timişoara a ieşit din cursa pentru titlu după al doilea meci cu Deva. Feroviarii vor lupta pentru locul 3 naţional la futsal

0
DISTRIBUIȚI
Foto: monitoruldevrancea.ro (arhivă)

CFR Timişoara a fost eliminată din semifinalele Ligii I la futsal după ce a fost învinsă şi în cel de-al doilea joc de favorita Autobergamo Deva.


A fost 9-4 pentru formaţia hunedoreană în jocul de ieri de pe terenul ei, după ce pe Bega s-a impus cu 4-2, în prima manşă.

Autobergamo a avut un neverosimil 6-2 la pauză cu bănăţenii, într-un duel care se anunţa poate mai strâns după replica bună a băieţilor pregătiţi de Robert Lupu în duelul de pe teren propriu.

Sasse a înscris de patru ori pentru deveni, Hinojosa a făcut-o în trei rânduri iar Iszlai de două ori. Golurile timişorene au purtat semnăturile lui David, Ilaş, Fernandes şi Grosu. Dacă ar fi învins, feroviarii ar fi „împins” duelul în meciul 3 (decisiv).

CFR rămâne cu performanţa calificării în Top 4 la prima participare în elita futsalului. Bănăţenii vor lupta pentru bronz cu pierzătoarea celeilalte semifinale dintre United Galaţi şi FK Odorheiu Secuiesc. Moldovenii au câştigat meciul 1 cu 7-2, a doua întâlnire e programată marţi, 19 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.