Investiții de 1,4 milioane de euro pentru modernizarea rețelei de gaz în...

Investiții de 1,4 milioane de euro pentru modernizarea rețelei de gaz în Timiș

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1919972272">

Delgaz Grid va desfășura anul acesta, în județul Timiș, trei proiecte de investiții în valoare de peste șapte milioane de lei, pentru modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de aproximativ 17 kilometri.

Scopul investițiilor este creșterea calității serviciilor în ceea ce privește continuitatea și siguranța, precum și a numărului clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze naturale.

Cele mai mari proiecte de investiții, care constau în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale, se vor derula în Timișoara.

Anul trecut, în județul Timiș s-au derulat șase proiecte de investiții prin care s-au înlocuit conducte și branșamente gaze naturale pe o lungime de aproximativ 30 de kilometri, iar rețeaua a fost extinsă cu aproximativ 92 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori.

Cele mai mari proiecte de înlocuire a rețelei de gaz s-au desfășurat în localitatea Timișoara.

Delgaz Grid a investit în anul 2021, în distribuția de gaze naturale, peste 330 de milioane lei, în special pentru modernizarea a 310 kilometri de conducte și branșamente gaz, rețeaua de distribuție fiind extinsă cu 575 de kilometri.

1 COMENTARIU

  1. O minciună gogonată, nu e nici un fel de investiție, e întreținere. Investiție înseamnă extindere de rețea. Alo ANAF, Statul Românn atenție

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.