Primăria Timișoara caută șefi pentru mai multe servicii din cadrul municipalității

Primăria Timișoara caută șefi pentru mai multe servicii din cadrul municipalității

2
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în data de 20 mai, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a nouă funcții publice de conducere vacante.

„Căutăm lideri eficienți, dinamici și integri, cu experiență în management, pentru a gestiona unele dintre cele mai importante departamente ale Primăriei Timișoara. Scoatem la concurs postul de grădinar șef pentru a readuce strălucirea parcurilor de odinioară, cel de director executiv Relații comunitare, pentru a restabili legături cu cetățenii orașului sau cel de director executiv al Direcției Incubator Proiecte, care va creiona viitoarele proiecte pe fonduri europene ale Timișoarei. Îi invit pe toți profesioniștii care vor să se implice în administrarea acestui oraș să vină alături de noi”, a declarat, luni, primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Posturile scoase la concurs acoperă domenii diverse de activitate.

Astfel, pentru postul de director executiv la Direcția Relații Comunitare, candidații trebuie să fie absolvenți de științe economice sau juridice, administrative, științe ale comunicării, sociologie, psihologie și științe comportamentale.

Postul de director executiv la Direcția Infrastructura Verde poate fi vizat de absolvenți de arhitectura peisajului/domeniul de licență arhitectură, specializarea amenajarea și planificarea peisajului/domeniul de licență urbanism sau specializarea peisagistică/domeniul de licență horticultură/agricultură.

Pentru funcția de director executiv la Direcția Incubator de Proiecte se pot înscrie la concurs absolvenți de științe economice sau juridice, administrative, arhitectură, urbanism.

Viitorul șef de la Serviciul Autoritate Tutelară trebuie să aibă studii absolvite în una din specializările cuprinse în domeniul științelor juridice.

De asemenea, municipalitatea caută șef pentru Serviciul Amenajare Peisagistică, Biodiversitate și Ape, care trebuie să aibă studii absolvite în una din specializările cuprinse în domeniul: arhitectură – specializarea arhitectura peisajului, domeniul de licență urbanism – specializarea amenajarea și planificarea peisajului, ori în domeniul de licență horticultură – specializarea peisagistic.

Pentru funcția de șef la Serviciul Documentații Proiecte se caută un absolvent de științe economice sau juridice, administrative, arhitectură, urbanism.

Șeful Biroului Reabilitare Cartiere Istorice și Monumente trebuie să aibă neapărat studii de arhitectură.

Se mai caută un șef la Biroul Eficientizare Energetică Blocuri – absolvenți de inginerie civilă, inginerie energetică, inginerie mecanică, ingineria materialelor, drept, economie, finanțe, management și un șef la Biroul Construcții Civile – absolvenți de inginerie civilă, specializarea construcții civile, industriale și agricole.

Pentru cele nouă posturi scoase la concurs, candidații trebuie să îndeplinească cerințele privind vechimea în muncă și să aibă studii universitare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în una din specializările specifice postului ocupat.

De asemenea, aceștia trebuie să aibă studii universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art.


153 alin. (2) din Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare.

La acestea se adaugă probe suplimentare eliminatorii de testare a competențelor lingvistice de comunicare în limbi străine sau competențele în domeniul IT.

Dosarele de înscriere pot fi depuse în perioada 18 aprilie – 9 mai.

Mai multe informații despre acest concurs puteți găsi pe site-ul Primăria Municipiului Timișoara (primariatm.ro).

2 COMENTARII

  1. Ce vrajeala are DoNIMIK, iar vor castiga in posturi specialistii USR, asa cum s-a intamplat cu toate examenele pana acum!! Pe langa faptul ca sunt incompetenti, sunt si penibili!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.