Phaser la „Început de Univers”: „Am avut multe emoții, inclusiv cu câteva...

Phaser la „Început de Univers”: „Am avut multe emoții, inclusiv cu câteva ore înainte de începere când ploaia părea că ne va strica toate planurile“

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul săptămânii trecute formația Phaser a lansat albumul „Început de Univers” printr-un concert special care a avut loc la clubul D’arc.

Discul lansat cu această ocazie într-o ediție fizică deosebită cuprinde numeroase poze și versurile tuturor pieselor formației, într-un packaging deosebit, iar publicul care a asistat la acest recital a avut parte de o seară cât se poate de agreabilă alături de Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

„Ne bucurăm că am reușit în sfârșit să lansăm albumul Început de Univers în format fizic, și asta nu oricum, ci printr-un concert extraordinar alături de mulți prieteni.


Am avut multe emoții, inclusiv cu câteva ore înainte de începere când ploaia părea că ne va strica toate planurile. Pe scenă ne-am simțit excelent și credem că am reușit să prezentăm albumul așa cum ne-am dorit. Mulțumim D’arc Timișoara pentru găzduire dar și tuturor celor implicați în organizarea evenimentului! Mulțumiri speciale tuturor celor prezenți, abia așteptăm să vă arătăm pozele și poate și câteva videoclipuri speciale din concert!“, au declarat membrii formației.

Foto: George Miheș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.