Un pod peste râul Putna s-a prăbușit

Un pod peste râul Putna s-a prăbușit

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-669247829">

Un pod situat pe un drum județean s-a prăbușit sâmbătă seara în județul Vrancea. Potrivit polițiștilor, nu au fost persoane rănite.

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii s-au sesizat sâmbătă seara cu privire la faptul că pe DJ 204 D una dintre extremitățile podului peste râul Putna, care face legătura între satele Vulturu și Vadu Roșca, s-a prăbușit.

Nu sunt persoane rănite sau izolate.

„Accesul în satul Vadu Roșca este posibil pe o altă rută alternativă, prin comuna Suraia”, transmit polițiștii.

Un echipaj de poliție se află la fața locului.

Președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, a anunțat sâmbătă seara, pe Facebook, că podul s-a surpat „în urma precipitațiilor din ultimele zile, unul din maluri fiind <mâncat> de apă și ducând, astfel, la un nedorit incident”.

„Este inacceptabil ceea ce s-a întâmplat, iar Consiliul Județean Vrancea va solicita firmei care are în lucru reabilitarea podului de la Vadu Roșca toate detaliile privind soluțiile de lucru alese în zonă, în condițiile în care de câteva zile se știa că va ploua și erau necesare măsuri suplimentare pentru protejarea lucrării”, a scris Toma pe rețeaua de socializare.

Oficialul a anunțat că specialiștii Direcției Tehnice din CJ Vrancea, alături de reprezentanții administrației locale din Vulturu, se află la fața locului pentru „a evalua toți factorii din cauza cărora capătul de pod s-a prăbușit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.