CS Phoenix Buziaş a câştigat Liga a IV-a Timiş. „Lupii Tineri” pot...

CS Phoenix Buziaş a câştigat Liga a IV-a Timiş. „Lupii Tineri” pot pregăti barajul de promovare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Club Sportiv Phoenix Buziaş / Facebook

Phoenix Buziaş va reprezenta Timişul la barajul de promovare în Liga 3.


Formaţia din cunoscuta staţiune din judeţ a câştigat campionatul Ligii a IV-a cu trei runde înainte de final în urma unei victorii conturate până la urmă la masa verde. A fost ieri 3-0 în deplasare cu Fortuna Becicherecu Mic, grupare care a rămas cu mai puţin de şapte oameni apţi.

Ieri, formaţia lui Cosmin Petruescu avea 2-0 după cinci minute cu Fortuna, dar gazdele, care au începus meciul cu şapte oameni, au rămas în… şase imediat şi astfel meciul a fost întrerupt definitiv. Conform regulamentului oaspeţii au câştigat cu 3-0 şi au obţinut astfel biletele pentru baraj.

„Lupii Tineri” vor juca în 18 și 25 iunie cu CSO Turceni, campioana Gorjului. Echipa timişeană a evoluat pe teren propriu la Baza 2 a Politehnicii, în condiţiile în care arena din Buziaş e în proces de modernizare. La Phoenix evoluează jucători cu experienţă precum Dan Silaghi, Vali Grigore, Răzvan Rus sau Brian Filimon, ultimul, primarul comunei cărăşen Măureni, este un recordmen în privinţa promovărilor, fiind a 12-a oară campion în Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.